Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)



Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).



Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



Stigu _@/”




2010. március 11., csütörtök

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - Trailer


Ezzzzaaaazzzzzzzzzz! Megérkezett végre! Külön öröm, hogy ma, mert én holnapra vártam. Még a naptáramba is beírtam. :) Szóval ez volt a mai nap sokkja :) Szerencsére nem negatív sokk :)

Jaj, amúgy itt nézhető meg, ha valaki még nem látta volna:

http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU&feature=player_embedded

Én körülbelül 20 perce egyfolytában ezt bámulom, ami annyit takar, hogy 10x biztos láttam már :) Kicsibe, óriásira nagyítva, leállítgatva, hogy láthassam sokáig a "szép" képeket (ezek főleg Jacob-ok :) ), már le is töltöttem :D

És amit az első 20 percben ki bírtam nyögni: egyrészt szenvedélyes és elolvadós "AHHHHHH"-k, másrészt magas fejhangú "Yeeeeeppppppp"-ek :) Nekem tetszik. Kellő mennyiségben van benne Jake, azért egy kis Edward is. Egyedül a Cullen családot hiányolom, meg persze a többi farkast (sok-sok indián pasi hol van???).
Amikor Jacob elregéli, hogy szerelmes belé, azt külön imádom :) Mondjuk sajna csókjelenet nincs, de hát nem lehet minden jó részt lelőni már a trailer-ben...
A YouTube hozzászólásai között meg már olvastam egy kicsit lehúzóst is: hogy Jake most nem annyira izompacsirta, mint az előzőekben. Tény és való, hogy kezd megemberesedni, de szerintem ez külön jót tesz neki. Ez a nem annyira agyongyúrt izmos külső szerintem sokkal férfiasabb, mint az előző volt :) No, persze azzal sem volt semmi bajom :) És a jelenete Ed-del, mikor olyan piros, sírós a szeme.... Hát, imádom!!! És az a növögető haj.... eszméletlen édes. Jaj, nagyon az én ízlésemnek csinálták ezt most :)
Úgyhogy sajnos most megint rám jött az agybaj, és sürgősséggel írnom kell :) Mi lesz így az angolozással???

No, jó nézelődést a videóhoz :)

A következő fejezet pedig már kész, nagy dolgok fognak történni benne. Megpróbálom még ma begépelni, és aztán holnap, de legkésőbb szombaton felteszem, ha minden jól megy :)

Puszi addig is nektek: Stigu _@/"

Ui.: a videóhoz is szívesen várok véleményeket, hogy nektek hogy tetszett :)






_@/"

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Végig olvastam a blogodat és nagyon-nagyon tetszik a történeted! Jól írsz, gratulálok hozzá!
    Az Eclipse trailerről annyit, hogy, amikor megnéztem és is csak annyit tudtam kinyögni, hogy hű, meg hú, éljen Jacob:))
    Az biztos, hogy rendszeresen fogom olvasni a sztorid mert szerintem igazán jó!
    Ha van időd és kedved nézz be az én blogomba is, nem olyan rég nyitottam. A történetnek nincs sok köze a Twilight-hoz, de természetfeletti van benne. :D
    Csak így tovább!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. elfelejtettem a blog címemet leírni...
    cassy-springofangels.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Kedves Stigu!
    Tök jó, hogy kiraktad. Nekem is hasonlók voltak a reakcióim. Amikor Jacob szerelmet vall... hát én Bella helyében lehet ködös tekintettel szerelemet vallanék.
    Habár az Eclipse nem tartozik a kedvenc részeim közé, sőt ezt szeretem a legkevésbé, nagyon várom a filmet.
    Kicsit rövidnek találom a videót...
    Amugy aki Bellát játsza, a csajt valamiért nem bírom, sőt Bella karakterével sem vagyok néha kibékülve. Most olvastam a New Moont másodszor és újra beleszerettem...
    Várom a blog következő részét.
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Köszönöm, hogy írtatok.
    Cassy! A blogod természetesen megnézem majd, azt nem ígérem, hogy még a jövő héten, mert 20-án nyelvvizsga, de utána biztosan (persze lehet, hogy előjön belőlem a kisördög, és már előbb is odalesek :) ). És örülök, hogy tetszik a történet... én is nagyon szeretem írni :) Bár a legújabb fejezettel keményen megy a vajúdás. valahogy nem akar olyan lenni, amilyennek én akarom :)

    Hát, én a nagy szerelmetvallós jelenet után tuti, hogy a nyakába vetném magam (bár anélkül is). :) De az a könnye tekintet is nagyon ott van :)
    Nekem a Breaking Dawn a kedvencem a könyvek közül, főleg, mert Jacob végre révbe ér benne, meg mert azért, mert utolsó rész, nincs elkapkodva és összecsapva, mint a Potter.

    A fejezet következő része már nagyon hamarosan jön... most már bárhány-órásak vagyunk (bocsánat a sok gyermekvárással kapcsolatos kifejezés miatt, de tele vagyok most az ismeretségi körömben várandós mamákkal és így ragad a sok megjegyzés).

    Addig is jó várakozás, és puszi: Stigu _@/"

    Ui.: most nekem is van egy új (legújabb) saját regény ötletem, ami nagyon kikívánkozna már, de megfogadtam, hogy várok vele az államvizsgáig :) Nagyon jó lesz az is, remélem :)

    VálaszTörlés