Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. november 7., vasárnap

Aposztróf Kiadó NovellásköteteSziasztok!


Mint már írtam (párszor), az Aposztróf Kiadó által hirdetett pályázaton én is jól szerepeltem (és Aby is), és bekerül az egyik novellám a december 3-án megjelenő kötetbe. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.

A kiadó olcsóbban kínálja a kötetet a megjelenés napján tartott ünnepi eseményen a szerzőknek. Így ott 2.300 forint helyett 1.500 forintért lehet megkapni a kötetet.
A kérdésük az, hogy mennyi példányra tartok igény, hogy biztos elegendő darabot hozzanak ki.

Az én kérdésem tehát, hogy kit érdekelne a kötet ezen az olcsóbb áron?! (800 forintot lehet spórolni!:) )

Aki szeretne így olcsóbban hozzájutni, írjon kommentet ide, vagy a chatbe, vagy akár facebookra nekem, és akkor annyi példányt tudok kérni. 14-ig kell visszajeleznem, úgyhogy mondjuk 13-ig várom tőletek a visszajelzést. :)


Nagyon szép jövő hetet nektek.

Puszi: Stigu


P.S. A "beszélgetősarok" ötletére is várom még a véleményeket.
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése