Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. november 6., szombat

INTERAKTÍV KÉRDÉSSziasztok!


Egy érdekes ötlet pattant ki a fejemből, ahogy azon agyaltam, hogy hogyan lehetne egy kicsit interaktívabbá, pezsgőbbé tenni az oldalt.

Szóval az ötlet: Írnék egy bejegyzést KÉRDÉSEK-VÁLASZOK címmel ide a Főblogra, ahová hozzászólás formájában mindenféle kérdést fel lehetne tenni a történetekkel kapcsolatban (frissek, mi-miért-hogyan?, bármi olyasmit, ami izgatja a fantáziátokat).
Én pedig napi-kétnapi rendszerességgel (ahogy ráérek) válaszolnék rájuk, sőt talán még 1-2 plusz érdekességet is leírnék.

Persze, mindezt csak akkor, ha van rá igény a részetekről. Én nagyon szeretnék egy ilyen kis interaktív "beszélgetősarkot", de csak akkor van értelme, ha nem csak magamban beszélgetek majd. :)

Szóval szeretném, ha ide, vagy a chatbe, vagy bárhová jeleznétek, hogy érdemes-e megcsinálnom, van-e érdeklődő a dologra (remélem, hogy lesz... :) ).


Várom a véleményeket! :)

Puszi: Stigu

_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése