Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. február 28., hétfő

Új Full Moon kiegészítő novella - Mézédes reggelSziasztok!


Nagyon szépen köszönöm a sok komit, rekordidő alatt összejött a határ, aminek nagyon örülök. :) Úgyhogy jön is a következő kiegészítő novella, amihez Hencii adta az alapötletet (köszike érte). :) A címe: Mézédes reggel.

Ehhez is várom a sok-sok véleményt, bár most csak egy (remélhetőleg nem nagyon) távoli ígéretet tudok adni, hogy a következő 3 novella-ötletet megpróbálom hamar megírni. :) Szóval a Full Moonnak még mindig nincs teljesen vége, még 3 novellácska lesz. :D

Plusz még mindig érdekel, hogy van-e valaki, akit érdekelne egy nyomtatott, kötött Full Moon. Az eddigi jelentkezőket felírtam.


A Vérvörös Szerelemhez még mindig várom a véleményeket, mert amíg nem jön össze a 10, addig nem teszem fel az újat, ami már kész van.


Plusz epekedve várok kérdéseket a Beszélgetősarokba is. Biztos van olyan kulisszatitok, amire kíváncsiak vagytok... :))


Jó olvasást!

Pusz: Stigu


_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése