Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. április 10., vasárnap

Életjel - Újabb diadal!Sziasztok!


Nos, most is csak egy kis életjelet kaptok tőlem, de ígérem, hogy a jövő héten nagyon jön már valami, főleg, hogy most megint elporladó-újjászülető főnixmadarat játszok - tegnap elégtem, most itt az ideje újra szárnyat növeszteni. :D

Szóval, a nagy helyzet, hogy IGEN, MEGINT SIKERÜLT! :) Aby is és én is benne leszünk az Aposztróf kiadó új novellás/verses kötetébe, ami az Ünnepi Könyvhéten jelenik majd meg (június elején).
Irtózatosan örülök neki, mert ez most megint egy pozitív visszajelzés, hogy érdemes mindezt csinálni, és nem vagyok annyira tehetségtelen. :D És főleg nagyon sokat jelent, mert irodalomhoz értő emberek bírálták el a beérkezett műveket.

Ja, és a lényeg: a Jelek című novella lesz benne a kötetben, amit még nem olvashattatok tőlem, egy viszonylag új, rövid, vallási témájú művecske.Nagyon szeretném megköszönni most mindenkinek a támogat a véleményével, a rengeteg lelki támogatással, és biztatással, az építő és erőt adó kritikákkal, vagy egyszerűen csak azzal, hogy olvas a háttérből és várja, hogy mikor lesz olvasnivalója. :) Szóval köszönöm mindenkinek, aki kimondva és kimondatlanul itt van velem ezen a rögös úton. :)


Puszi mindenkinek, és a jövő hétig kitartás...lesz még olvasnivaló. :)


Stigu
_@/"

6 megjegyzés:

 1. Szia, Cica! :)

  Igen, érdemes csinálni. :) Mindenki elmehet a ... :) Ez a Mi diadalunk, és hétvégén hozzá méltóan megünnepeljük! :)

  Cupp.
  Abyd

  Ui.: Növeszd csak a szárnyaidat kicsi Főnixmadaram. :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Drága Stigu!

  Itt is gratulálok még egyszer. Bizony a tehetség kiderül. Nagyon büszke vagyok Rád és Abyra is. Ha ott lesztek a könyv héten, megyek én is, gyűjtöm Tőletek a dedikálást. Én továbbra is melletted állok.
  Puszi: Judit

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok mindkettőtöknek! :)

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!

  Jaj, olyan cukik vagytok (hogy kolléganőm, andi szavaival éljek :D ).
  Aby, bizony, a hétvége csúnya lesz... :D Most egy nagyon új ötletem van a Főnixmadárral, a vizsgád után majd megtrécseljük, addig nem zargatlak ilyenekkel. :)

  Mindenkinek nagyon köszönöm a biztató szavakat, annyira jól esik, hogy csak na :D

  Pusz: Stig -@/"

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok én is mindkettőtöknek, már meg is van a helye a könyvespolcomon. ;)
  Üdv.: ewoO

  VálaszTörlés
 6. Szia ewoO!

  Ennek nagyon örülök. :) Remélem, hogy van még 1-2 hely azon a polcon, mert lesznek itt még kötetek. :D

  Pusz: Stigu _@/"

  VálaszTörlés