Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. április 25., hétfő

Friss, ropogós TM fejezet - a negyedikSziasztok!


Először is MINDENKINEK NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT! Hozott ajándékot is a nyuszi:

A Tündérmesém blogjára megérkezett végre valahára a vadiúj fejezet (és persze ezzel egy időben a Frantic love új fejezete is).

Remélem, hogy tetszeni fog nektek és megérte ennyi iszonyat sokat várni rá... :) És tudom, hogy nagyon sok idő eltelt, de azért nagyon örülnék a véleményeknek.

A TM blog oldalsávjában szavaznivaló is van, nézzétek meg!


Jó olvasást!Ezenkívül felkerült a blogokra a "LIKE"-gomb, szóval a facebook-függők tudják lájkolni a novellákat, fejezeteket, amik tetszettek nekik.Üdv: Stigu_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése