Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. április 18., hétfő

Újabb FM novella - Bűnbeesés; és életjelSziasztok!


Összejött az FM-en a 10 komment, szóval ahogy ígértem, itt az új novella. A címe: Bűnbeesés.
Sarah és Josh (Sam egyetlen fia) szerelmébe pillanthatunk be benne. :)

Jó olvasást hozzá!Közben néhány közérdekű infó is van.

Carrie-nél lezárult a szavazás, úgyhogy végre elárulhatom, hogy az enyém a 7. novella volt. ITT elolvashatjátok, illetve pár nap múlva ide is felteszem majd. Még csak a közönségszavazás eredménye van meg (ABY LETT A NYERTES!!! Gratu neki!), úgyhogy a többi helyezésért lehet még izgulni. :D


Az Aposztróf kiadónál is beindultak a dolgok; egy-két részletet már lehet tudni. A kötet címe "Szó-kincs 2011" lesz. :) Remélem, hogy hamarosan még több infó lesz. :)


Ezen kívül még mindig várok 5 kommentet a Vérvörös Szerelem első fejezetéhez, hogy jöhessen a következő. Ez egy Twilightos miniregény, amit én nagyon szerettem írni... csak sajnos a vélemények nem nagyon érkeznek... :( Pedig addig nincs friss. Szóval aki szeretné olvasni tovább, az írjon! De tényleg! :))


Plusz itt a szavazás oldalt. Már jó pár szavazat érkezett, de április 31-ig le lehet adni még a voksokat.


És még egy apróság: a BESZÉLGETŐSAROK még mindig és folyamatosan nyitva, nagyon izgatottan várok mindig kérdéseket. Lehet kérdezni bármiről... akár még arcpirító dolgokról is (na jó, azt talán nem fogom elárulni, hogy melyik a kedvenc pózom...). :D De tényleg, nyugodtan faggassatok, az se baj, ha esetlen valami zagyvaságot kérdeztek, talán tudok rá majd válaszolni. :D A Beszélgetősarok elérhető innen is, de az aktualitások legalsó beírása mindig a Sarokba vezet, szóval nyugodtan bombázzatok érdeklődésetekkel! :)


Mindenkinek további gyönyörű, napsütéses, madárcsicsergéses, cseresznyevirág-hullós tavaszt!
Puszi: Stigu


_@/"

2 megjegyzés:

 1. Szia, Cica!

  Köszi! :D Köszi, hogy kitettél, és köszi a gratut! :D Nagyon örültem neki, hogy végül én lettem az első. :D
  Imádlak! :) A szöveg a kép alatt: ez fordítva is igaz! :P
  Örülök, hogy vagyunk egymásnak! :)

  Cupp:
  Abyd

  VálaszTörlés
 2. Szia Drágám! :)

  Igen, ez a kitevés régóta érik, de tudod, szita vagyok, úgyhogy midnig megfeledkeztem róla, amikor ilyenekről lehetett volna szó, és csak akkor jutott eszembe, mikor nem tudtalak rögtön felhívni, és mondani... aztán persze elfelejtettem :D

  De most végre kint vagy :D

  És örülök, hogy tetszik a szöveg :D

  Na, megyek, javítalak. Pusz :)

  Stig _@/"

  VálaszTörlés