Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. június 5., vasárnap

ÚJABB MEGJELENÉS! :)
És BD Trailer!Sziasztok!


Először is: örömteli hírt hoztam nektek! :)

A Tévelygő vesszők című (a blogon még nem szereplő) novellám ismét remekelt egy pályázaton, és bekerül egy hangoskönyvbe! :))
A pályázatot a Tanítványi láncolat irodalmi klub hirdette, a megjelenő "kötet" (CD) címe: Hangadó

Külön büszke vagyok magunkra (ugyanis Aby Buddyja is bekerült), mert az 550 beérkezett pályaműből csupán 50-et választottak ki! :)

A megjelenés várhatóan június vége (4. hete), és a kiadvány 900 forintos áron meg/előrendelhető a szinba@gmail.com e-mailcímen!A másik, lélegzetelállító esemény ma (úgy látszik, ez egy ilyen nap!) a Breaking Dawn előzetese, ami... húúúúúúúúúúú... :)

Egyszerűen imádom! Annyira gyönyörűen lett összevágva az a pár jelenet, olyan jó érzéssel válogatták ki őket, hogy minden dicséretem a készítőké! :)

Hosszan nem fogok most ömlengeni róla (szerintem a telefonban megteszem majd Abynek), helyette inkább megyek, és megnézem még párszor! :)Ja, és ne feledkezzetek meg az OLVASÓI TALÁLKOZÓRÓL sem, amit JÚNIUS 24-26-ÁN (PÉNTEK-VASÁRNAP) TARTUNK, KÖZÖSEN ABYVEL! Részletek ITT! :)Tovább szép estét mindenkinek! És holnapra jó hétfőt! :)


Stigu


_@/"

3 megjegyzés:

 1. Itt is hatalmas, óriási, gigantikus gratu!
  Annyira, de annyira ügyik vagytok! *.* Mostanában egyre jobban kezdenek összejönni a dolgok. Úgy örülök neki!
  Gyerünk tovább előre! Meg ne álljatok az elsöprő sikerig. Én teljes mértékben támogatlak titeket! Számíthattok rám! Hajrá, csajszik! :)

  VálaszTörlés
 2. Én is gratulálok még egyszer itt is! :)

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!

  Köszönöm! :) Olyan nagyon sokat jelent nekem, hogy látom, hogy azért a munkámat valahol "elismerik". Hogy talán mégiscsak van bennem némi tehetség. :D

  A következő lépés az Ulpiusos pályázat pozitív elbírálása, és akkor aztán lesz nemulass! Nagy fába vágtuk a fejszénket, mert ha az összejön, akkor neki kell ülni keményen a saját könyvnek. :D

  Köszönöm, hogy írtatok. Puszi: Stigu _@/"

  VálaszTörlés