Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. július 29., péntek

Életjel - BackStage második fejezet!Sziasztok!

Megjött végre (huh, de soká' tartott) a BACKSTAGE MÁSODIK FEJEZETE, mely az EGY NAP címet viseli. :)
A történet blogján elolvasható, véleményezhető! :)

A történethez/bloghoz készült egy facebook-os profil is, ITT megtalálható. Ha kíváncsiak vagytok a háttérmunkákra, infókra, a frissek felkerülésének idejére, LIKE-oljátok az oldalt, és sok-sok érdekességet találtok. Itt lehet tőlünk bátran kérdezni is! :)


Ugyanilyen profilja van a FŐBLOGNAK és a TÜNDÉRMESÉM&FRANTIC LOVE történeteknek is, azokat is lehet tetszikelni. Mindegyik helyen sok-sok újdonságot, apróságot, mindenfélét lehet megtudni.
Várlak (várunk) Titeket!! :)


Most jó olvasást!

Stigu
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése