Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. július 20., szerda

Újabb Full Moon kiegészítő novella - Éledő tavaszSziasztok!A Full Moon blogján olvasható a legújabb kiegészítő novella, melynek címe: Éledő tavasz. :)

A novellát az Aby által mutatott gyönyörű Jake-es kép ihlette, amit megtekinthettek a történet felett, a blogon.

Az iromány erotikus részleteket tartalmaz, 18 éven aluliaknak megtekintése csak szülői felügyelet mellett ajánlott! :))


Ezenkívül figyelmetekben ajánlom az elmúlt napok, hetek novellatermését itt a főblogon: felkerült a hangoskönyvbe felkerült novellám, a Tévelygő vesszők; a Jane-Bella párosítású, sikamlós kis iromány, a Sikíts!; egy kis egyperces, a Reggeli perceim; valamint még mindig várom a véleményeket a Vérvörös Szerelem első részéhez, hogy végre feltehessem a másodikat. :)


Jó olvasást ezekben a hűvösebb napokban (strandra úgysem lehet menni :D)!


Üdv: Stigu

_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése