Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)



Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).



Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



Stigu _@/”




2011. október 2., vasárnap

Életjel - Ejtőző Főnix és Atyus kézműves boltja! :)



 Sziasztok!


Nos, tudom, tudom, egy kicsit el voltam tűnve az utóbbi időben, és ezért bocsánat is, de annyi-annyi minden összejött, hogy néha még az életben levéshez sem volt energiám. :) Az elmúlt hetekben két pályázatra is küldtünk műveket, és az utolsóra nem csak Abyt, de Saccot és Inkát is javítottam, plusz ugye a sajátjaimat, szóval kicsit kimerítő volt. Aztán pihenésképpen rácuppantam egy sorozatra (Bones), és egyszerűen leállíthatatlan izgalmas volt. :)

Most viszont visszatérek az "életbe", szóval hamarosan (remélem) olvashattok tőlem újra. A következő pályázatot, amin indulni akartunk, lefújtuk, mivel kicsit túltöltődtünk pályázatok terén, úgy érzem, és kell egy kis szünet. Így most csak november közepén vár ránk egy megmérettetés. Plusz lesz addig még 1-2 eredményhirdetés - Az Aposztróf Kiadó pályázatának eredménye elvileg október 20 után derül ki, várjuk még a visszajelzést az Accordiától és november közepéig az Ulpius-Háztól is. Úgyhogy dolog van bőven.

(Az Aposztrófos pályázatról annyit elárulok, hogy 3 novella született rá, mind a három teljesen új írás. Az egyik novella hasonlóan szomorkás, mint az előző Dimenziók kötetbe készült novella, a másik egy kicsit filozofálgatós, kicsit elmélyedős szösszenet, és van egy, ami teljesen és meglepően életvidám. Remélem, hogy több is bekerül a kötetbe - de legalább egy.) :D

Természetesen idővel el fognak készülni azok a novellák is, amiket a mostani, általunk lefújt pályázatra írtam volna; egy kis kedvcsináló: újragondolom/írom a novellát, ami a tavaszi MondoConos novellaíró pályázatra készült. A címe: Szabadulás, és egy számomra nagyon érdekes témát boncolok fel benne. :)
A másik novella, ami ide készült volna, végül kinőtte magát, és valószínűleg kis-regény lesz belőle, hasonló, mint a Vérvörös Szerelem (arra emlékszik még valaki?? Még mindig kell a folytatáshoz 4 vélemény!) Egy másik korban fog játszódni, egy nagyon érdekes történelmi helyzetben. És egy nagyon érdekes dal ihlette. Remélem, hogy olyan jóra sikerül megírnom, mint amilyen jó az én fejemben és elnyeri majd a tetszéseteket.


De most legelőször is egy új Tündérmesém fog érkezni, ami már nagyon régóta érik. Szánom-bánom, ezer éve nem volt ott friss, és is utálom, hogy arra a szuper sztorira, ami ennyire közel áll a szívemhez, ilyen kevés időm jut! :( Most megpróbálok belehúzni, új erőre kapni, mert hamarosan tényleg beindul a történet, és akkor aztán zúzás lesz (ROCK'NROLL!) Szóval igyekszem, megpróbálok lelkesedni, mert úgy mindig könnyebb és mindent beleadni! És remélem, hogy 1 (maximum) 2 héten belül kész lesz a friss fejezet.
Annyit elárulok, hogy 2 kézzel írt oldal már kész van, szóval az eleje "nem-tudok-elindulni" részen már túl vagyok. :)

Ha esetleg kíváncsiak vagytok a címére, írjatok hozzászólást itt, vagy akár a facebookon, és ha sokan vagytok kíváncsiak, elárulom. (Remélem, hogy nem tettem még meg, mert akkor fuccs a játéknak... ha már megtettem, szóljatok, mert ígérgethetek mást is, mondjuk az idézetet a fejezet elejéről. :D )



És van még egy nagyon fontos dolog, amit szerettem volna megosztani veletek!!

ATYUS, az oldalak dizájnere nyitott egy internetes web-shopot, ahol a gyönyörű virágos kitűzőit, hajcsatjait, hajráfjait, gyűrűjeit, stb. árulja. Tényleg nagyon szép és egyedi ékszerek ezek, ilyen nem fog szembejönni veled az utcán, mint a tucattermékek.
Aki benézne hozzá, itt találja meg a boltot: Atyus kézműves boltja. 


Na, most megyek is, folytatom a szuper új fejezetet! :)

További szép hétvégét (sajnos már nincs sok belőle)!


Stigu









_@/"

3 megjegyzés:

  1. De drága vagy, hogy itt is megemlítettél! Azt hiszem, lassan fizetést is adnom kellene, annyit reklámozol. :) Köszi! <3
    A frisseket én is nagyon várom. Remélem, most már lesz ihletetek olyan sztorikhoz is, amik nem pályázatra készülnek, hogy az olvasóitok is kapjanak egy kis csemegét. :D
    Hajrá, csajszi! :)
    Puszi:
    Atyus

    VálaszTörlés
  2. Szia Drága!

    Tudod, hogy én mindenre kíváncsi vagyok :D a Tündérmesémet és a Franticot nagyon várom, hisz a kedvenc ikertörténetem. :D Lehet, hogy még nem is említettem, hogy nagyon várom? :))))
    A pályázatok miatt nagyon büszke vagyok Rátok, biztos, hogy sikerülni fog! :)
    Nem felejtettem el amit ígértem, lassan lesz időm. :)
    Puszi: Judit

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Nem, nem, az ingyenreklám csak minimális fizetség az ingyenékszerért. :)

    Én is nagyon várom, hogy végre kész legyek a frissel. :)) Szörnyű, hogy a munka és a minden más mennyi időt "lop el" az életemből...
    Na, de nem siránkozok, legalább van munkám. :)

    Judit! itt is köszönöm a véleményed! :D

    Puszi nektek, és köszönöm, hogy írtatok, és hogy támogattok.

    Puszi: Stigu _@/"

    VálaszTörlés