Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. október 26., szerda

ÚJ DIMENZIÓK könyvbemutató (Aposztróf Kiadó) és RENDELÉSSziasztok!
Ma végre megkaptam a részleteket az új, készülő antológiáról, melyben az egyik novellám, a Vágta című helyet kapott.

A novelláskötet ünnepélyes bemutatója 2011. NOVEMBER 19-én, szombaton 15 órától lesz a Corvin Művelődési Házban (Budapest, 16. kerület, Hunyadvár utca 43/b). 
A belépés ingyenes, és minden érdeklődőt szeretettel várok! :)


A helyszínen a szerzőknek megvásárolható a kötet kedvezményes, 1.000 forintos áron (az eredeti ár: 2.200 ft) korlátlan mennyiségben. Aki szeretne ezen a jutányos áron hozzájutni az antológiához, jelezze nekem e-mailben, itt hozzászólásban vagy akár a facebookon OKTÓBER 31-IG. (Aki nem tud eljönni, de szeretne kötetet, az is szóljon, mert akkor elhozom neki!)


A novelláskötetről bővebb információkat a Kiadó honlapján találtok: Aposztróf Kiadó. És még egy jó hír ebben a hideg őszben:
Majdnem elkészültem már a FULL MOON új kiegészítő novellájával. Már csak az utolsó munkafázis, a javítás van hátra, aztán teszem is fel (valószínűleg még a hétvége előtt).
A novella címe: Nagy család.
Remélem, hogy örültök ennek a "meglepinek" (bár a fejezet karikamentes), és csak kicsit vagytok morcosak, hogy a Tündérmesém írása helyett megint valami mással foglalatoskodtam. :) Hamarosan érkezik az is, már belefogtam az új fejezetbe. :)


További szép hetet nektek! :)

Stiga
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése