Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2012. június 12., kedd

Meghívó: Szó-kincs 2012 KÖNYVBEMUTATÓSziasztok!


Múlt hétvégén (szombaton) sikeresen lezajlott a DEDIKÁLÁS a 83. Ünnepi Könyvhéten. Erről fogok írni majd egy hosszabb beszámolót a könyvbemutató után, amint lesz egy lélegzetvételnyi, bejegyzésnyi szünetem (valószínűleg csak kedd után).

Addig is pár képet láthattok a szép hétvégéről a FACEBOOKon.Most egy ehhez kapcsolódó dolog miatt írok, ugyanis a novelláskötet hivatalos bemutatóját most hétvégén fogják tartani!
Akinek van kedve, ideje, energiája, azt szeretettel várom a SZÓ-KINCS 2012 KÖNYVBEMUTATÓján, 2012. JÚNIUS 16-ÁN, SZOMBATON 15:00-TÓL! 


A fenti képen minden lényeges információt megtaláltok (helyszín, odajutás stb.), illetve a facebookon is tudtok csatlakozni az ESEMÉNYHEZ.


Aki kedvezményesen szeretne kötetet rendelni, az most még megteheti, illetve ha valaki lemaradt, a könyvbemutatón lesz alkalma aláírást kunyizni. :))
Remélem, hogy sokan eljöttök!


További szép hetet!


Stigu
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése