Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2013. február 26., kedd

Az Én MeséimKedves Olvasók!


Végre felkerültek a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ honlapjára "Az én mesém" pályázatra beérkezett művek, köztük az enyémek is. Még nem tudni, hogy ezek közül melyek kerülnek be az ősszel megjelenő mesekönyvbe, mindenesetre illusztrációt minden meséhez várnak. :)


Aki kíváncsi, a honlapon elolvashatja a pályázatra küldött meséimet:

(Illetve a többi MŰVET is, köztük Aby "HIT" című meséjét.)A rajz/illusztráció pályázat részleteit pedig ITT találjátok. Ha kedvet éreztek magatokban, hogy olvassatok (akár a kölköknek is esténként), és ha valamelyik mese megihlet titeket, őket, JÓ ALKOTÁST KÍVÁNOK! :)Amúgy pedig további szép hetet! Várjuk együtt a tavaszt!! :)
Stigu

_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése