Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2013. június 2., vasárnap

Előhang (ACCORDIA Kiadó) DEDIKÁLÁS - 84. Ünnepi Könyvhét
 Kedves Mindenki!


Derült égből jégesőként kaptam a hírt pénteken, hogy még egy dedikáláson részt vehetek az Ünnepi Könyvhéten, mint dedikáló. :)


Szóval aki 2013 JÚNIUS 07-ÉN, PÉNTEKEN, 15 ÓRÁTÓL ráér, azt nagy szeretettel várom a Könyvhéten, a DEÁK FERENC UTCÁBAN, A 3-AS PAVILONNÁL (ACCORDIA Kiadó), ahol az "Előhang" című kötetet fogjuk aláírni a kötetben szereplő többi szerzővel.

(Ebben a kötetben szerepel a "Hajnalfény" című novellám.)Tehát: JÚNIUS 07, PÉNTEK 15 ÓRÁTÓL 16 ÓRÁIG a DEÁK FERENC UTCAI 3-AS PAVILONNÁL. 
Mindenkinek szép hetet!


Stigu
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése