Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2013. szeptember 1., vasárnap

Facebookos Nyereményjáték - "Új dimenziók" kötetKedves Olvasók!


Talán (remélem) többen is tudjátok, hogy eléggé aktív facebookos életet élek, és az írással kapcsolatban is sok-sok gondolatot, érdekességet, eseményt megosztok a facebookos írói oldalamon (Stiga's Tales).

A hétvégén az oldalt LIKE-olók száma elérte, majd meghaladta a 100-as álomhatárt (Éljen!! :) ), ennek kapcsán már előre hirdettem egy kis játékot, aminek keretein belül egy dedikált "Új dimenziók" (Aposztróf Kiadó) novelláskötetet és 2 gyönyörűséges (Atyus készítette) könyvjelzőt lehet nyerni.

A teendő ehhez csupán annyi, hogy LIKE-olni kell a Stiga's Tales facebookos oldalát (ha még eddig nem tettétek meg), és tetszikelni a kötet és a könyvjelzők fotóját.Sorsolni SZEPTEMBER 13-ÁN, PÉNTEKEN este fogok, addig várom a jelentkezéseket. :)
További szép szeptembert Mindenkinek! :)
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése