Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2013. október 15., kedd

Manópörkölt hokedlival - HangoskönyvSziasztok ezen a szép őszi estén! :)


No, elérkezett ez a nap is: MEGJELENT EGY ÚJABB NOVELLÁM, ezúttal HANGOSKÖNYV (novella) formájában! :)

A novella a VIHAR EGY KÁD VÍZBEN (itt olvasható), amely egy pályázatra született, és sosem hittem volna, hogy ilyen sikereket fog elérni.
Aztán pár hete megkeresett egy kedves úr, hogy szeretné a most készülő hangos antológiában megjelentetni, küldi az anyagot, hallgassam meg, és ha tetszik, engedélyezzem. Természetesen benne voltam! :)


És mostanra elkészült az egész antológia, mely a MANÓPÖRKÖLT HOKEDLIVAL címet viseli, és ITT érhető el. (Alcím: Magyar humor a sci-fi és fantasy világában)

"11 magyar szerző 13 válogatott scifi és fantasy írása, a humor jegyében. Az írások főként a Lidércfény-en és a Fantasy Portal-on találhatóak. Az összeállítással a műfaj vidámabb oldalát, egyben annak kiváló hazai képviselőit is szeretnénk bemutatni a hanganyagok kedvelőinek. (Nem csak) elmondja: Engler József."Akinek van kedve, hallgassa meg, töltse le stb. :D (Esetleg egy kis véleményt is hagyhat...)


Hamarosan jövök még egy hírrel, addig is szép napot/estét mindenkinek! :)Stiga_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése