Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2014. március 24., hétfő

"Az én mesém 7." MESEKÖNYVRENDELÉS

Kedves Olvasók!


Idén is küldtem egy mesét "Az én mesém" pályázatra, Tündérles címmel, és idén is bekerült a mesém a kötetbe (ha jól számolom, ez már a harmadik). És érdekesség, hogy a három megjelent (megjelenő) mesémből kettő tündéres. :D


Ebben az évben is, épp úgy mint az előzőekben, csak a meseírók által lehet hozzájutni a mesekönyvekhez, egyéb úton nem.

Szóval AKI SZERETNE EGY PÉLDÁNYT "AZ ÉN MESÉM 7." kötetből, az ÁPRILIS 13. VASÁRNAPIG jelezzen nekem akár itt kommentben, akár a facebookon, akár e-mailben, akárhogy. :)
A mesekönyvek ára 2500-3000 forint körül lesz előreláthatólag, ami csak a nyomdaköltség, egyéb költségeket nem terhelnek rá.


Várom a kézfeltevéseket! :)  Addig is, aki kedvet kapott olvasgatni, ITT érheti el a mesémet. :)


További szép tavaszt!

Stigu_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése