Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2014. május 10., szombat

Szó-kincs 2014 KÖNYVRENDELÉS és DEDIKÁLÁSKedves Mindenki!


Ismételten megjelenik egy novellám a Szó-kincs idei antológiájában ("Az álmodó" címet viseli a mű).

Aki szeretne KEDVEZMÉNYESEN hozzájutni a kötethez, jóval olcsóbban az eredeti áránál, az nálam teheti fel a kezét MÁJUS 13-IG. A kedvezményes ár 1000 forintot takar kötetenként (ez a normális úton kb. kétszer ennyi lesz).

Szóval KEDDIG JELEZZEN, AKI SZERETNE. A másik hír, hogy (mivel addigra épp hazatérek Amerikából és talán a jetlag is elmúlik,) Abyvel ismételten fogjuk dedikálni is a kötetet az ÜNNEPI KÖNYVHÉTEN - egészen pontosan 2014 JÚNIUS 14-ÉN, SZOMBATON 15.30-tól 16 ÓRÁIG az Aposztróf Kiadó pavilonjánál. Részleteket és a további dedikálókat a Kiadó honlapján tudjátok fellelni.

Mindenkit szeretettel várunk! És aki esetleg kötet nélkül érkezik, és nem szeretné megvenni, valószínűleg annak is tudunk dedikálni valamit.... Mint mindig :)
További szépségest tavaszt mindenkinek óceánon innen és óceánon túl! :)Stiga
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése