Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2014. december 7., vasárnap

Szerencse fia "mese" Az én mesekönyvem honlapjánKedves Olvasók!


Idén is küldtem egy "mesét" az Én mesekönyvem pályázatára (a mese eredetileg novella volt, de szerintem mesének is simán megállja a helyét - főleg, mert elég komoly és fontos üzenetet próbál közvetíteni, amit jó lenne, ha a mai gyerekek megtanulnának...).


A honlapon már olvasható a Szerencse fia: ITT!

Aki elolvasta, nyugodtan hagyhat véleményt, tetszett/nem tetszett 1-2 szót, bármit bárhol. :D


Illetve a pályázat kiírói várják (ismét) az ILLUSZTRÁCIÓKAT a mesékhez - akár az enyémhez, akár bármelyik másik meséhez, amelyik megtetszik nektek.
FEBRUÁR 01-IG lehet elküldeni a képeket, kizárólag elektronikus úton. A részleteket megtalálhatjátok a HONLAPON, ha kedvet kaptatok egy kis alkotáshoz.További csodálatos telet, békés karácsonyi készülődést Mindekinek!! :)


Stigu

_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése