Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2009. december 22., kedd

Első bejegyzés - vagy mi :)

Sziasztok!

Megpróbálkozom az első bejegyzésemmel... nem tudom, hogy fog sikerülni :)

Szóval, egy kedves barátnőm biztatására hoztam létre blogot magamnak, hogy mindenféleségeket ide tudjak írni :) Valószínűleg most legelőször majd a Twilight mini-ficem lesz olvasható, ami Jacob - Renesmee fic lesz, ha sikerül megszülnöm. Az ötlet legalább már megvan :) Aztán tervezek valami tündéreset is írni végre, meg persze van a saját már készülőben lévő könyv-ötletem, ami egy kicsit fantasy, egy kicsit kaland, egy kicsit romantikus, egy kicsit minden, ami kell :) Csak írni kéne már gőzerővel.
Ezenkívül megpróbálom majd kis, szürke, hétköznapi életemről is írni, ami lehet, hogy kicsit szétszórt lesz, és kaotikus, éppen mint én :)
Aztán fogok biztos sokat áradozni a musicalek színes világáról, főleg az egyes kedvenc színészeimről, mint pl. a "Haláli" Szabó P. Szilveszter, vagy az új kedvenc Szabó Dávid, és persze még sokan mások.
Hát és persze biztos rengeteg Harry Potter is lesz, ami a Twilight ellenére is még mindig elsőszámú kedvenc, és remélem, az is marad (bár pár jó fic születhetnek megint ebben a témakörben, mert eléggé kezdek leapadni...).

Remélem, hogy azért valaki olvassa majd a kis lököttségeimet :)
Legyetek rosszak, és kezeket a paplan alá :D

Stiga _@/"

2 megjegyzés:

  1. Sok sikert a bloghoz és az íráshoz. :D És írj egy klassz Twilight ficet, hogy legyen mit olvasnom. :D

    VálaszTörlés
  2. SZija!
    Látod, hogy megszeretted a Twilightet:)
    Tudtam én:D

    VálaszTörlés