Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2009. december 31., csütörtök

Az új év új jót hozzon!!

Sziasztok!

Először is, egy kis magyarázkodás jön, hogy miért nincs még történet :D Hát, a nagy helyzet az, hogy eddig az ágyat nyomtam betegen 25-e óta. Sikerült benyalnom egy vírusos torok-izét, és mellé egy tüszős mandulagyulladást, ami nem igazán tetszett a szervezetemnek és eléggé kiütötte magát. Szóval 39-40 fokos lázakkal fetrengtem az ágyban. DE!! mindeközben olyan lázálmaim voltak néha, hogy csak húúúúú :) Szóval a történet fejben nagyon halad már, születnek a tervek és ötletek.

Ma pedig végre jobban vagyok, nincs láz, csak pici, mérsékelt hőemelkedés, és eléggé stabilan lent is marad. Ma az ajándékaimat is elpakoltam, kivittem a szemetemet, mosok épp ruhát (vagyis szerencsére a mosógép mossa), és van egy új olvasóm :))) Ez annyira feldobott, és felvillanyozott, hogy elhatároztam, hogy ma, ha beledöglök is, de megírom az első, felvezető fejezetet, ami mellesleg már úgyis ott van a fejemben, csak ki kell fogalmazni. Lehet, hogy csak az újévben lesz fent, de fent lesz.

Addig is mindenkinek jó készülődést az új évre, meg a bulira, vagy az összebújáshoz... kinek mi jut :) És NAGYON BOLDOG, SIKERES, EGÉSZSÉGES, BÉKÉVEL ÉS SZERETETTEL TELI ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!

Stiga _@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése