Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. január 18., hétfő

Életjel

Sziasztok!

Először is, bocsánat az eltűnésért, de ez a rémes töri anyag hosszabb volt, mint amire számítottam. Szombaton végre megvolt a vizsga, remélem, hogy sikerült is, és nem kell többet foglalkoznom ezzel az egésszel. :)

Örömhírem is van: kéziratban kész már a következő fejezet. A címe is megvan: "Mesék". Remélem, hogy várjátok már :) Holnap begépelem, ha semmi élet-halál kérdés nem jön közbe, és felteszem, úgyhogy este lehet majd figyelgetni, hogy van-e friss :) Aztán a következő fejezet is nagyjából kész van már a fejemben, csak kicsit érlelni kell még, mert azt egy kicsit összetettebb lesz, mint az eddigiek (mármint utánajárás céljából... mert azért igyekszem nem nagy eltéréseket beleírni az eredetihez képest, és ehhez azért hozzá kell olvasgatni).

Egy kis reklámot is szeretnék ide beletenni a végére. Hamarosan megjelenik egy jó barátnőm (és mellesleg olvasóm :)) ) könyve:

Spirit Bliss - Hujder Adrienn: Árnyékvilág

(Ez írói név, és rendes név... tehát egy szerző van csak. :) )
Mindenkinek ajánlani tudom csak, mert bár ezt még nem olvastam, nagyon sok írását igen, és én nagyon szeretem őket. Úgyhogy ha most is hozta a formáját (és miért ne hozta volna), akkor egy nagyszerű könyvet olvashatunk majd nemsokára. Mellesleg a Könyvmolyképző kiadó adja ki, aki a Twilightot is kiadja itthon.
Egy kis ajánlót is beszúrok róla, hogy még jobban felkeltse az érdeklődéseteket:

A regény egy krimiszálakkal átszőtt romantikus történet, mely elsősorban az emberi érzésekre fektet nagy hangsúlyt, de tele van humorral, szenvedéllyel, feszültséggel, és meg van fűszerezve némi kis akcióval és erotikával is. A történet egy olyan világot próbál bemutatni, amely kívülről csillogónak, izgalmasnak, boldognak tűnik, de valójában árnyék fedi.

Adam Swanson egész életében az árnyék közelében élt, de az egyik pillanatról a másikra kebelezte be őt. Az újságok, a rajongói, de még a környezetében élők nagy része sem ismeri igazán. Azt hiszik, hogy az élete a lehető legboldogabb, és nem is tudják, milyen távol állnak a valóságtól. Adam a paparazzik és a rajongók zaklatását is elég nehezen viseli, de ezt még tetézi az is, hogy elkezd furcsa üzeneteket, ajándékokat és telefonhívásokat kapni.

A zűrzavar közepén feltűnik egy lány az életében, Camilla Jones, akinek semmi köze az Árnyékvilághoz, mégis bezárkózva, napfény nélkül éli az életét valami miatt, ami a múltban történt vele. Camilla boldog az ő szürke kis világában, egészen addig, míg meg nem ismeri Adamet. Egy véletlen találkozásnak köszönhetően az egész élete felfordul, és rádöbben, hogy a múltbeli sérelmek ellenére van valami, amire mégis csak szüksége van, és hogy ezt csak Adamtől kaphatja meg.

Egymást segítik ki a világosságra hosszú és nehéz küzdelmek árán, melyek során önmaguk kétségeivel, bizonytalanságával és a külvilág emberi „démonjaival” kell megküzdeniük.

Én biztos ott leszek az első Pesti dedikáláson :)

Most búcsúzom, mert vár már nagyon az ágy, és alvás előtt még megpróbálnám megszülni a következő fejezetet körvonalait is :)

Legyetek rosszak :) Pusz: Biga _@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése