Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)



Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).



Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



Stigu _@/”




2010. június 8., kedd

Életjel - Államvizsga után!!!

Sziasztok!

Nos, túl vagyok életem egyik leghúzósabb időszakán :) És megvan... jelentem, diplomás nő leszek!!! :)))

Mondjuk elég kemény volt. Főleg, amikor péntek este kiborultam, és bőgtem, meg amikor vasárnap este kiborultam és bőgtem és majdnem hánytam az idegtől :)
De hétfőn minden rendben volt, nagyon ügyes és okos voltam, meg is simogattam a saját buksim :)

Akkor most egy kicsit a frissekről is: sajnos az időm eléggé meg van csappanva, főleg, hogy ugye minden teendőmet toltam kifelé az államvizsga miatt. De a hétvégére megpróbálom összehozni. A váz már megvan, szóval csak írni kell. Ma este igyekszek már elkezdeni, és remélem, hogy jól fogok haladni vele... Aztán egy kis időre megint eltűnök, ugyanis táboroztatni megyek, ahol teljesen el leszek zárva mindenféle technikától, még telefon se nagyon lesz... ott nem tudom, mennyi időm lesz majd írni, de ha igen, akkor a tábor után kapjátok majd az ezt követő fejezetet, ha nem, akkor kicsit később.

És még egy kis hír!!! A blogon jelentős változások fognak végbemenni hamarosan... költözni fogunk!!!! Már nagyjából kész az új, hivatalos, csak ezt a célt szolgáló Full Moon blog, ami azért kerül majd megnyitásra, mert hamarosan szeretnék még 2 (aztán még egy) történetet elindítani, és félek, hogy ha egy blogra passzíroznám őket, akkor csak a kavar lenne belőle. Szóval a Full Moon is saját blogot kap, amit majd innen is el lehet érni természetesen, és a Tündérmese saját blogja is készülőben (csak történet nincs még hozzá :D )... A fejezetek egy az egyben kerülnek majd át oda, hozzászólásokkal, mindennel együtt, a hírek viszont maradnak itt, és ide is mindig ki fogom írni, hogyha van friss, meg azt is, hogy épp miből, plusz minden egyéb infót, amit épp meg akarok osztani veletek.

A másik két történetről is egy kis infómorzsa:
Az egyik ugye a már sokat emlegetett Tündérmesém, ami Anne életének egy nagyon fontos szakaszát dolgozza fel (ő saját szereplő), és nem sok köze lesz a Twilight-hoz, csak egy nagyon ici-pici minimális vonatkozásban.

A másik egy furcsa, időutazós kis sztory lesz... nem ám szó szerint. Egy párról fog szólni, akik a múltban és a mában élik meg szerelmüket, és közben megpróbálnak változtatni az Univerzum által kiszabott sorsukon. Címe sajnos még nincs, de az egész történet kész van a fejemben többé-kevésbé. Ez teljesen Twilight-mentes lesz. :)

Ezen kívül még egyet szeretnék írni, ha van rá igény: egy James - Victoria történetet, aminek "Vérvörös szerelem" lenne a címe. De ezt csak akkor, ha szívesen olvasnátok tőlem még... szóval várom a véleményeteket ezzel, és az új bloggal kapcsolatban is.

Most sietek írni :) Addig legyetek rosszak és élvezzétek, hogy végre itt a nyár... én már nagyon utálom, és vágyok az esős Angliába... :))

Puszi nektek: Stigu

P.S. addig egy kis nézegetni való:


http://www.youtube.com/watch?v=a0yJwPAWsn8&playnext_from=TL&videos=3O8TlIy1eV8



Egy nagyon szép szám, én most nagyon rá vagyok kattanva, szóval csak ajánlani tudom :)





_@/"

4 megjegyzés:

  1. Szia Stigu!
    Nagy, nagy gratula! Igazán szép teljesítmény! Nekem mindegyik történeted felkeltette a kíváncsiságom, szóval szívesen olvasnám őket:) A táborozáshoz pedig jó időt kívánok. Remélem mielőbb lesz friss, de ne izgasd magad ha nem jön össze; türelmes vagyok :D A szám nekem is bejön. Puszi

    VálaszTörlés
  2. Drága Stigu!
    Gratulálok, nagyon ügyes voltál. Tudtam én, hogy sikeresen leállamvizsgázol. :)
    Sajnálom, hogy ebből a történetből nincs sok, nagyon a szívemhez nőtt a Te Nessie-d és hát Jacob állandó rajongás :D
    A többi történetről annyit, hogy imádom az írásaidat és ahogy fogalmazol. Szóval akármit írsz, biztos, hogy rendszeres olvasód leszek, és nagyon várom mindegyiket. A James-Victoria teljesen új lesz, hiszen velük nagyon kevesen foglalkoznak,de mindig is érdekelt, hogy az ő szerelmük milyen.
    Nem szaporítom a szót tovább. Gratulálok, és várom az írásaidat.
    Sokszor puszillak

    Ui.: a számot én is imádom, ki is raktam a blogomra. Szinte minden nap meghallgatom...

    Jó táborozást :D

    VálaszTörlés
  3. Szia-mia Drágaságom!

    Stiga Boszi, azért néha nálam is jelentkezhetnél...
    Én is nagyon el vagyok havazódva mostanában, de jó lenne összehozni már valami kis kétszemélyes musical-showt a szomszédaim nagy örömére, na, mit szólsz az ötletemhez?
    És persze, nem felejts el a július első hétvégéjét, ha minden igaz Callie is el tud jönni B.Nádasdra a premierre.

    Oh, és enegdd meg, hogy gratuláljak neked a dilomához, tudom, hogy mennyit tanultál érte.
    Szóval, ha van időd jelentkezz, és szólj majd a Eclipse miatt.

    Pusszantás, Csacskasaccka Boszi

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Csajok! :)

    Pusz: Stigu _@/"

    VálaszTörlés