Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. augusztus 7., szombat

TÜNDÉRMESÉM - Nyitás és Prológus

Sziasztok!


Fontos esemény történt ma: MEGNYITOTTA KAPUIT A TÜNDÉRMESÉM BLOGJA!!!

Szóval ezen a címen: http://myfairytale-stigabiga.blogspot.com/ elérhető a történet, és olvasható a Prológus.

Ezúton kérnék mindenki, hogy ha elolvasta, meg jól megnézegette a dizájnt, akkor hagyjon pár szót, hogy tetszett-e, amit látott, olvasott, stb. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)


A történet (mint ahogy azt már biztos sokan tudjátok) Anne Horváth életéről szól, aki összeismerkedik valakivel, aki gyökeresen megváltoztatja az életét, kiforgatja a napjait a normál, nyugodt kis körforgásából, és olyan dolgokat indít el, amiket soha nem gondolt volna.

És egy nagyon fontos dolog: a történet nem lesz magányos!! Ugyanis Aby írja Anne legjobb barátnőjének, Claire-nek a történetét. A kettejük sorsa több szálon is összefonódik, és mivel nagyon-nagyon jó barátnők, folyamatosan kontaktusban vannak. Tehát a történetek között rengeteg átfedés lesz, és ezért a két sztorit "kötelezően ajánlott" együtt olvasni! :)
Mi folyamatosan komoly egyeztetésben vagyunk, hogy ne legyenek eltérések, és hogy minden szépen passzoljon egymáshoz. :) Remélem, hogy sikerülni fog. :)

Aby történetének a címe: Eszeveszett szerelem, és itt érhető el:

http://franticlove-abigel.blogspot.com/

(Amúgy a bannerja kint van a TM oldalán is, legfelül.)


Nah, hát most nem szaporítom tovább a szót, jó olvasást! :)


Pusz: Stigu


_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése