Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. október 27., szerda

Életjel - Aposztróf novellapályázat, FrissekSziasztok!


Nos, épp itt az ideje egy kis helyzetjelentésnek :)

A tegnapi nap folyamán megszületett az Aposztróf Kiadó által hirdetett novellapályázat eredménye.
A díjazottak között nem vagyok, de ma este megérkezett az e-mail, hogy az egyik novellám bekerül a december 3-án megjelenő novelláskötetbe. :)

Úgyhogy nagyon nagy most az örömöm. A kötet címét nem tudni még, de ha meglesz, azt is kiírom. :)
Köszönöm mindenkinek, aki biztatott és szurkolt.

A másik 2 novellát, ami nem került be, hamarosan felteszem a blogra, remélem, elnyeri a tetszéseteket. :)


Aztán a másik fontos dolog, hogy kész a Tündérmesém első fejezete!!!, már csak Abyre várok, hogy ő is meglegyen, és együtt tehessük fel, szóval már csak kis idő kérdése, hogy beinduljon a dolog. :)


Ezen kívül a hosszú hétvégén nekilátok a "Vérvörös szerelem" című miniregénynek, ami James és Victoria szerelmi története lesz. Három fejezetesre tervezem, és remélem, hogy még az idei évben a végére érek. Nagyon fogok vele igyekezni.


Plusz már írom a Full Moon újabb kiegészítő novelláját, ami most már tényleg a Leah - Embry szösszenet lesz, "Együtt... örökre..." címmel.


A hétvégén érdemes lesz majd erre fele kukkantgatni, hátha van friss. :)Addig is kitartás mindenkinek, élvezzétek az egyre hidegebb őszt (én már előbányásztam a téli sapkámat...). Nemsokára jön a forralt bor és sült gesztenye időszak, én nagyon várom már! :)


Pusz mindenkinek: Stigu_@/"

2 megjegyzés:

 1. Drága Stigu!

  Őszintén gratulálok a novellához, biztos nagyon jól sikerült. Aby mellé a Te dedikálásodat is kérem:) Ez még csak a kezdet.

  Puszi: Judit

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Köszönöm a kedves szavakat! :)

  Igen, kezdetnek nagyon jó... én még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy bekerültem egy ilyen könyvbe, nagyon nagyon sokat jelent számomra. Már alig várom a megjelenést! :)

  Pusz: Stig _@/"

  VálaszTörlés