Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. október 10., vasárnap

Full Moon novella és Életjel

Sziasztok!


Az első és legfontosabb hír: újabb kis kiegészítő novella került fel a FULL MOON történethez. Ezt az FM blogján olvashatjátok.

Címe: Renesmee és a Farkas

A novella a Merengő Twilight-kihívására készült, amin Abyvel együtt vettem részt.

Azért belinkelem ide is: http://fullmoon-stigabiga.blogspot.com/2010/10/novella-renesmee-es-farkas.htmlNos, ami azt illeti, van más hír is. :) Végre lezárult életem egy igencsak sok nehézségét okozó része... megvan a nyelvvizsga!!! Úgyhogy hamarosan kezemben lesz a diplomám is. :)

Ez most nagyon nagy könnyebbséget fog jelenteni, mert legalább ezzel nem kell tovább foglalkoznom. Lezárult a tanulás korszak, és több időm marad majd az írásra (remélem).


Pluszban annak a komoly novellapályázatnak is vége, amin indultam (szintén Abyvel). Ezt a pályázatot az Aposztróf kiadó hirdette, és ha a szakmai zsűri is úgy akarja, akkor valamelyik (netán több) művünk is meg fog jelenni nyomtatásban, egy novelláskötet formájában. Drukkoljatok, hogy így legyen. Eredmény október 26-án lesz. Majd informállak róla titeket. :)


És akkor most kicsit a TÜNDÉRMESÉMről. Hát, az új fejezet sajnos nem lett kész a hétvégére, ahogy remélem, mert nagyon sok dolog közbejött, ráadásul az ovi is eléggé leszív még agyilag. De remélem, hogy a jövő hét közepére tudok végre valamit hozni nektek, mert már borzalmasan szégyellem magam a rengeteg idő miatt, amit várni kell a frissre. Főleg, hogy a történet egyre elevenebb, egyre színesebb, egyre részletesebb a fejemben, és szinte üvölt, hogy írjam már meg azokat a jó kis jeleneteket.

Szóval próbálok nagyon sietni, remélem, hogy végre összeszedem magam. :D


Ezen kívül van jó pár projekt, ami megírásra vár.

A következő nagyobb írás egy James-Victoria fic lesz. Egy 3 részes kisregénynek tervezem, szerencsére ez is kezd összeállni a fejemben, és karácsonyig megpróbálom megírni az egészet.

Az FM kiegészítő novellákat is próbálom összehozni, kettő biztos már van: a sokat emlegetett Leah-Embry, és E.J. átváltozása és bevésődése. Ezen kívül szeretnék írni Nessie Dél-amerikai utazásáról, de az nem tudom, hogy idén sikerül-e még.

A Burok novella (Jared-Melanie) is érkezni fog, amint újra kiolvastam a könyvet (most angolul éppen, és kb. a harmadán túljutottam már). Ez is még ebben az évben várható. :)


És mindezeken kívül még két titkos meglepetéssel készülök nektek karácsonyra (tudom, hogy messze van még, de akkor sem fogom elmondani :D ). Azok mindenképpen időben jönni fognak, hogy az ünnepek alatt is legyen olvasnivaló. :)


Nah, nem is szaporítom tovább a szót. Falevélhullásban gazdag, esőmentes őszt mindenkinek! :)


Pusz: Stigu_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése