Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2011. április 2., szombat

Életjel - PályázatokSziasztok!Nos, csak egy kis helyzetjelentést szeretnék adni... :)Az Aposztróf pályázatáról még nincs eredmény, de a jövő hét végéig elvileg hírt kell kapnunk! :D Nagyon izgulok már, minden nap izgatottan lesem az e-maileket. :)Carrie dalos pályázatára felkerültek az eddig beérkezett művek, meg lehet őket olvasni, itt:

Carrie Pályázatok

Elvileg hétfőn beindul a szavazás is, úgyhogy akkortól a kedvencetekre lehet voksolni is majd. Kíváncsi vagyok, hogy kitaláljátok-e melyik az enyém... :) Várom a tippeket! :DEgy másik oldalon is jelentkeztem egy pályázatra, ott még április 30-ig más is jelentkezhet.

A részletek itt:

Cupido - pOéta pályázat
A frissekről inkább most nem is nyilatkoznék - ezerrel javítom őket, meg várom a Franticet. Remélhetőleg a jövő héttől lesz sok olvasnivalótok. :)


Puszi mindenkinek: Stig

_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése