Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)



Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).



Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



Stigu _@/”




2011. május 28., szombat

Életjel - Új dizájn hamarosan!!!



Sziasztok!


Csak egy kis bejelentkezés ez most tőlem, így a szülinapom után. :)

A pár hete kiírt dizájn-szavazáson a nagy többség arra voksolt, hogy változzon meg az oldal külseje (tizenheten arra szavaztatok, hogy újuljon meg az oldal, és csupán ketten az ellenkezőjére).

Megmondom őszintén, én már egy ideje gondolkodtam azon is, hogy mi lehetne az új külső fő vezérmotívuma, és végül szép lassan összeállt a kép.
Atyus pedig vizsgaidőszakot nem kímélve dolgozik rajta és alkot nekem valami szépséget, amiért nagyon-nagyon-nagyon-nagyon (ahogy az ovisaim mondanák: „ennyire nagyon” – csak ti most nem látjátok, mennyit mutatok) hálás vagyok neki! :D /Mindemellett ezerrel dolgozik a tali ajándékain és a vetélkedők nyereményein is, amik gyönyörűek lesznek, szóval tényleg! Már csak ezért is érdemes eljönni! A TALIRÓL amúgy a fentebbi bejegyzésben olvashattok bővebben!/

Szóval a jövő héten, a novelláskötet Ünnepi Könyvhetes megjelenése alkalmából, a blog dizájnja is meg fog változni (azt még nem tudom, hogy pontosan melyik nap, de péntek-szombat környékén). Remélem, hogy fog nektek tetszeni az új külső; ezzel kapcsolatban várom majd a véleményeteket. :)


És akkor még csak annyit, hogy ne felejtsétek el: JÖVŐ HÉT SZOMBATON, JÚNIUS 4-ÉN, 15:30-TÓL 16:00-IG DEDIKÁLJUK ABYVEL A MEGJELENŐ NOVELLÁSKÖTETET A VÖRÖSMARTY TÉREN, AZ APOSZTRÓF KIADÓ 129-ES PAVILONJÁBAN, AZ ÜNNEPI KÖNYVHÉT KERETEIN BELÜL.
Aki szeretne találkozni velünk, jöjjön el! Utána, ha van érdeklődő (és remélhetőleg jó idő!), egy kis kötetlen beszélgetést tervezünk, valahol a közelben, egy szabadban leülős részen, ahol kérdezhettek tőlünk bátran. :)
Aki jön, annak itt egy kis segítség, hogy pontosan hol is lesz az Aposztróf pavilonja.


És az se menjen ki a fejetekből, hogy JÚNIUS 24-26-ÁN OLVASÓI TALÁLKOZÓ KŐSZÁRHEGYEN, ABYVEL KÖZÖSEN. Részletek még mindig ITT!



Puszi nektek, élvezzétek ezt a szép, esős, viharos, dörgős-villámlós hétvégét (engem ma az keltett…), és jó gyereknapot minden gyermek-lelkűnek! :D


Stigu











_@/"

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Remélem, az olvasóknak is tetszeni fog az új dizi és persze a nyeremények is a talin!
    Puszi:
    Atyus

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Én mint olvasó mondhatom, hogy eddig még minden dizid tetszett, illett a két remek írómhoz! :)
    Az ajándékokból remélem én is nyerek!!!

    Puszi: Judit

    VálaszTörlés