Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)



Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).



Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



Stigu _@/”




2011. május 23., hétfő

Új Tündérmesém fejezet - szám szerint az ötödik! :)



Sziasztok!


Meghoztuk a frisst a Tündérmesém és a Frantic love történetekből. Remélem, örültök, hogy ez most viszonylag hamar jött (legalább is nem kellett hónapokat várni rá).

A következő valószínűleg nem fog ennyire hamar jönni, mert évvége is van, és táborozás, miegymás rövidíti az amúgy sem túl sok időmet.

De addig is jönni fog 1-2 meglepetés (egyrészt egy pályázati novella, amit hamarosan felteszek, másrészt a tábor után már tervezem a tábori novellát [hasonlót, mint előző évben: Szentivánéji álom], amit az olvasói találkozón frissen, ropogósan hallhattok is - ott először). Úgyhogy érdemes lesz jönni rá, sok-sok programmal és játékkal készülünk, amire nagyon szép nyereményeket sikerült összehozni (nagyon nagy köszönet érte Atyusnak, aki a vizsgaidőszak ellenére is a segítségünkre van). Szóval tényleg gyertek el, ha ráértek, mert nagyon jó kis dolgok lesznek! Részleteket az előző bejegyzésben, ITT olvashattok.
Hely még van bőven, jelezzétek nyugodtan, ha jönnétek! :)


Most jó olvasást! :)

Puszi: Stigu











_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése