Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2012. január 1., vasárnap

Év végi számadás és FULL MOON SZÜLINAP (Új novella)Sziasztok!


Így, az újév érkeztével azt hiszem, épp itt az ideje, hogy megint számot vessek. Jézusom, egy újabb éve telt el!!

Nos, a 2011-es évet messzemenőkig sikeresnek érzem (persze, lehetett volna sikeresebb is, de hát, munka mellett ennyire futotta :D ). Néhány számadat:


Idén 4 különböző helyen publikáltam (a blogokon kívül) - 2 antológiában, 1 hangoskönyvben és 1 folyóiratban (első helyezéssel) -, a főblogon 55 bejegyzés született, kb. 20 új novella, 2 helyszíni beszámoló és 6 Gondolat.
Nyáron az Aposztróf Kiadó jóvoltából Abyvel részt vehettünk az első hivatalos dedikálásunkon is.

Ezenkívül a főblog új dizájnt kapott (hálás köszönet érte Atyusnak, mint mindig).Idén a facebookon is helyet kaptak a történeteink: 3 különböző profilon lehet kulisszatitkokat, részleteket megtudni. A főblog oldalán 35, a Frantic-TM közös oldalán 20, a BackStage-én 17 tag figyeli az eseményeket.


Sacckával közösen elkezdtünk egy teljesen új történetet, a BackStage-et, ami mindkettőnk szívéhez nagyon közel áll, még ha egyéb elfoglaltságaink miatt sajnos nem is jut rá elegendő időnk. A történethez eddig 2 fejezetet írtunk... és nagyon sok van még. :)

A Full Moonhoz idén 8 (és fél) kiegészítő novella született, mindet öröm és felüdülés volt írni.

Két rendes és egy kiegészítő fejezet látott napvilágot a Tündérmesémhez (sajnos ez sem annyi, amennyit én szeretnék).


Körülbelül 40 könyvet faltam fel az év során, köztük olyan remekeket is, mint a Bel Ami, a Vizet az elefántnak, az Egy gésa emlékiratai, sok Stephen King és Vavyan Fable csoda.


A főblogon 7.661 látogató járt (köztük 1.908 teljesen egyedi), a blogot 12.779-szor nyitottátok meg.
A legnépszerűbb bejegyzések a Beszélgetősarok és a Vérvörös Szerelem első fejezete volt.

A Full Moonon 4.864 látogató fordult meg idén (1.685 teljesen egyedi), 15.013 oldalmegtekintéssel.
A legnépszerűbb a prológus és a második fejezet volt.

A Tündérmesém 2.797 látogatóval (733 teljesen egyedi) és 6.047 oldalmegtekintéssel büszkélkedhet.
Ott a prológus és az első fejezet a legolvasottabb a statisztika szerint.

A BackStage friss blogján 1.094 látogató járt (367 teljesen egyedi), és 1.688-ször tekintették meg.


Ja, és persze ne felejtsük el: idén betöltöttem a 25-öt. :))


Azt hiszem, a számok magukért beszélnek (vagy beszélek én helyettük). Rengetegen néztetek be hozzám, elég sok új olvasóra tettem szert a legkülönbözőbb rétegekből, megvolt az első "Jesszum, ez Te vagy!?" élményem. :)

Nagyon örülök, hogy ennyien támogattok, elkísértek, kíváncsiak vagytok rám és a bennem lapuló világokra.
Köszönöm!És most jöjjön a másik nagyon fontos dolog!

A Full Moon történet éppen ma ünnepli MÁSODIK SZÜLINAPJÁT! Pont két éve töltöttem fel (akkor még erre a blogra) a prológust, ami egy nagy betegség után fogant. Azóta a főszereplők megtalálták a boldogságot, átéltek rengeteg szerelmes pillanatot, voltak túlfűtött estéik, nappalaik; minden, ami kell. Együtt sírtunk, nevettünk velük (én legalábbis biztosan). Csodás két évet adott nekem ez a történet, és remélem, hogy nektek is.

Szülinapi meglepetésként (bár nem akkora meglepetés) olvassátok nagy szeretettel tőlem a 14. kiegészítő fejezetet, ami Aby kedvéért született, és (érthető módon) ERŐTELJES 18-AS JELENETEKET tartalmaz. :)

A címe: Perzselő tavasz
Mindenkinek sikerekben, békében, boldogságban, szerelemben gazdag új évet kívánok! :) Váltsátok valóra minden álmotok! Stigu


_@/"

2 megjegyzés:

 1. Szia Stigum!

  Jó volt, így összefoglalva olvasni az elmúlt év eseményeit. Nagyon örülök, hogy ilyen sikeres lett ez az év, itt is gratulálok mindenhez. Annak meg külön örülök, hogy ezeken az eseményeken én is ott lehettem, hisz mind nagyszerű élmény volt! Csak így tovább!!
  A Full Moon születésnapjához gratulálok! :)
  Puszi: Judit

  VálaszTörlés
 2. Szia Judit!

  Én is meglepődtem, mikor megnéztem az évre lebontva a statisztikákat. Így egyben látva, leírva, nagyon soknak tűnik (ami jó!). :D

  Én is örülök, hogy itt vagy nekünk, támogatsz minket. :)

  Pusszancs: Stigu _@/"

  Ui.: Még várom a véleményed a Full Moonhoz is majd... :))

  VálaszTörlés