Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2012. január 3., kedd

Felhívás keringőre... pályázatra! :)Sziasztok!


Gőzerővel (vagyis inkább fél-gőzerővel, mert nem sikerült még megemésztenem, hogy újra dolgozni kell...) készül az új Tündérmesém fejezet, de addig is ajánlani szeretnék egy pályázatot az idetévedt írópalántáknak is. :)


Hédi (Haidey) hirdette a pályázatot, aki sokakkal együtt egy önképző-írói csoportot vezet a facebookon.

A pályázatról részleteket ITT olvashattok! Engem már elsőre megfogott, és mindenképpen hasznos tapasztalat lesz, úgy érzem. Szóval, aki kedvet érez magában, van ideje és energiára egy rövid pályázatra (kb. 2 oldal a maximum, ami beadható), az bátran jelentkezzen! :)Csupán szavak... amiket suttog a szél


További szép 2012-t Nektek! :))


Stigu
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése