Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2012. április 15., vasárnap

Aposztróf (JÓ) hírSziasztok!


Nagy örömömre, van hír az Aposztróf Kiadó pályázatáról. :) A POKOLI FOGADALMAK című novellám bekerült a kötetbe!! :) /Ez az a novella, ami az Újévi fogadalom pályázatra készült - az átdolgozatlan verzió ITT elolvasható... a kötetben egy másik, szerkesztett verzió fog szerepelni./


A kötet a 83. Ünnepi Könyvhétre fog megjelenni, amin valószínűleg ismét dedikálhatunk valamelyik nap. :) A részletekről majd írok, ha már lehet tudni biztosat.
Mindenesetre már most jelezheti, aki szeretne a kötetből (valószínűleg megint lesz kedvezményes ár, ha általam vásároljátok meg)!További szép, bolondos áprilist!


Stigu


_ @/"

2 megjegyzés:

 1. Szia Stigu!

  Természetesen nagyon büszke vagyok Rád az újabb bekerült novella miatt. Szép lassan haladnak a dolgok a cél felé. A novellát amúgy is szeretem, egyik kedvenc. :)
  Puszi

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Köszönöm, örülök, hogy büszkeséget okoztam :)

  Lassan, de úgy tűnik, biztosan tartunk a "cél" felé. :)

  P: _@/"

  VálaszTörlés