Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2012. április 22., vasárnap

Közvéleménykutatás NYÁRI OLVASÓI TALÁLKOZÓRÓLSziasztok!


Az oldalsávba (jobbra, legfelül) kiírtam egy szavazást, amire szeretném, ha minél többet válaszolnátok.

Azért lenne fontos, mert valószínűleg ennek tükrében döntjük majd el, hogy egyáltalán legyen-e olvasói találkozó idén. Ha minimális számú szavazat érkezik csak be, akkor nem fogunk olyan sokat tervezni-foglalkozni a dologgal, mint tavaly, amikor a több hetes szervezgetés után csak a legbelsőbb kör volt ott (és bár nagyon jól éreztük magunkat, kicsit feleslegesnek tűnt, hogy ennyire rákészültünk).

Szóval tessék szavazni, csak két kattintás az egész! :) 


Ezen kívül a nyáron még a Könyvhetes dedikáláson találkozhattok velem (illetve az utána megtartott könyvbemutatón), de azért egy olvasó-író találkozó szerintem jobb alkalom, hogy találkozzunk, beszélgessünk, megismerjük egymást. :)
Szóval a döntés rajtatok is áll! :)További szép áprilist!


Stigu_@/"

3 megjegyzés:

 1. Szia Stigu!

  Természetesen mint "belső kör" szavaztam, és ott leszek. Szeretném összemérni magam Kvízben megint Anitával, olyan jót "veszekedtünk."
  Puszi

  VálaszTörlés
 2. Szia Judit!

  Reméljük, hogy idén is lesz energiánk kvízt csinálni... majd meglátjuk. :) De a vita részét kihagyhatjuk?? :))

  P: _@/"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha gondolod, hagyjuk ki, pedig olyan jó volt! :)

   Törlés