Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2012. május 8., kedd

Szó-kincs 2012 RENDELÉSSziasztok!


Új információk érkeztek a kiadótól a hamarosan megjelenő Szó-kincs 2012 kötetről.

Az antológia az Ünnepi Könyvhétre fog megjelenni, JÚNIUS 7-én, csütörtökön. Valószínűleg ezen a hétvégén lesz a dedikálás is (erről még nincs pontos időpont) a Vörösmarty téren, a kiadó standjánál (részletek később...)


A könyv "hivatalos" bemutatója JÚNIUS 16-án, SZOMBATON 15:00-tól lesz a CORVIN MŰVELŐDÉSI HÁZBAN (Erzsébetligeti Színház; Budapest 16. kerület, Hunyadvár utca 43/b).


Mind a két eseményre nagy szeretettel várok mindenkit!!! (A dedikálás részleteiről írok majd bejegyzést, ha már biztos lesz a hely és az idő.) :)


A legfontosabb!!!!  A kötetből ismét lehet kedvezményesen, szerzői áron rendelni. Így a 2.100 forintos kötet mindössze 1.000 FORINTBA kerülne!
Május 14-ig kell visszajeleznem a kiadónak, hogy hány kötetet szeretnék ilyen olcsó áron, úgyhogy azt kérném, hogy aki szeretne nagyon kedvezményesen hozzájutni, MÁJUS 13. VASÁRNAPIG JELEZZEN NEKEM ITT, E-MAILBEN, A FACEBOOKON VAGY AKÁR A CHATBOXBAN!!! További napsütéses hetet mindenkinek! :)Stigu_@/"

3 megjegyzés:

 1. Szia Stigum!

  Természetesen mindenhol ott leszek, a könyvet megbeszéltük.:) Sok hely van még a polcomon. :)))
  Puszi: Judit

  VálaszTörlés
 2. Judit, kell is a hely. Most a terv, hogy 31 évesen legkésőbb megjelenek saját regénnyel... :))

  P: Stigu _@/"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Semmi gond, ha kell, akkor beállítok egy egész könyves szekrényt. :))

   Törlés