Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2012. október 19., péntek

ÚJ APOSZTRÓF KÖTET RENDELÉS ÉS MEGJELENÉSKedves Mindenki!


Talán már tudjátok, hallottatok róla, hogy újabb írásom fog megjelenni az Aposztróf Kiadó révén. A novella a "Feledés" címet viseli, és 2012 november 17-én lesz először olvasható, mikor az antológia megjelenik.  :)


A kiadó jóvoltából a szerzők kedvezményesen juthatnak a kötethez, így megint felajánlom nektek, hogy olcsóbban, 1.500 forintos áron igényelek annak, aki szeretné kézbe venni, hazavinni a könyvecskét. :)

A "rendeléseket" leadhatjátok itt a blogon akár komment formájában, akár a chatboxban, vagy jelezhettek nekem a facebook-on, illetve e-mailen keresztül is OKTÓBER 28-IG! 


Az antológia hivatalos BEMUTATÓJA 2012 NOVEMBER 17-én lesz, 15 órától a CORVIN MŰVELŐDÉSI HÁZBAN (Erzsébetligeti Színház - Budapest, 16. kerület, Hunyadvár utca 43/b.)
Itt velem is találkozhattok majd; SZERETETTEL VÁROK MINDENKIT! :)
További szép vénasszonyok nyarát, illetve jó hosszú hétvégét! :))

Stigu
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése