Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)



Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).



Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



Stigu _@/”




2010. november 13., szombat

Életjel - Emlékeztető



Sziasztok!


Csak gondoltam, kiírok még egyszer 1-2 dolgot, tuti, ami tuti.


A novelláskötettel kapcsolatban: ma estig várok még visszajelzést, ha valaki (az eddig jelzőkön kívül) szeretne kedvezményesen a novelláskötethez jutni (2.300.- helyett 1.500.-), amiben benne lesz az egyik novellám, valamint Aby egyik írása is szerepel benne. Amúgy a kötet 272 oldalas és 57 novella kapott benne helyet. Én nagyon izgatottan várom, hogy milyen lesz. :)


A másik - ami miatt eléggé szomorú vagyok, mert én nagyon jó ötletnek tartottam -, hogy nem nagyon érkeznek visszajelzések az INTERAKTÍV BESZÉLGETŐSAROK ügyéhez. Nagyon kevesen szóltak, hogy ők szeretnék, pedig én olyan szívesen csinálnám.

A hó végéig várok még, hogy hátha jön még 1-2 véleményecske, és akkor eldöntöm, hogy érdemes-e belevágni, vagy sem.


Ha valaki nem tudná, miről is van szó, beírom még egyszer:

Írnék egy bejegyzést KÉRDÉSEK-VÁLASZOK címmel ide a Főblogra, ahová hozzászólás formájában mindenféle kérdést fel lehetne tenni a történetekkel kapcsolatban (frissek, mi-miért-hogyan?, bármi olyasmit, ami izgatja a fantáziátokat).
Én pedig napi-kétnapi rendszerességgel (ahogy ráérek) válaszolnék rájuk, sőt talán még 1-2 plusz érdekességet is leírnék.


Ezen kívül, amit talán páran észrevettek már, hogy minden blogra, a jobb felső kvadránsba kitettem egy "AKTUALITÁSOK" fülecskét. Ide mindig ki fogom írni, ha valamelyik oldalon van valami újdonság, új bejegyzés, bármi mozgás.


És kicsit a frissekről:


Elkészült a Vérvörös szerelem című, 3 részes miniregény, ami a Twilight egyik vámpírpárosáról szól. Viszont úgy gondolom, hogy várok kicsit a felrakásával, mert az oldalon eléggé pangás van, úgyhogy feleslegesnek tartom csak azért feltenni, hogy fent legyen, és ne olvassa senki. Ergo akkor fog majd felkerülni, ha látom, hogy jár erre valaki, és érdemes.
Egy-két ember, akik tényleg nagyon hűséges olvasók, láthatták már, mert ők elég gyakran érdeklődtek iránta, és gondoltam, akkor tényleg kíváncsiak.
/Ehhez még annyit, hogy szeretném, ha TG-rajongó dobna nekem egy e-mail, ha szeretné elolvasni, és akkor átküldöm neki, mert ő is mindig lelkesen érdeklődik, csak a véleménynél nincs címe./


Készülget egy új FM novella is, ami E.J. és az új generáció életében ad egy kis bepillantást, csak sajnos elég lassan haladok vele. De remélem, hogy a héten (vagy nagyon maximum a jövő hét elején) be tudom fejezni.


Várom a visszajelzéseket...


Pusz mindenkinek, élvezzétek ezt a szép, őszi (???) időt! :)

Stiga










_@/"

2 megjegyzés:

  1. Hali!
    Én szívesen írok komit a feltett történeteidhez ha elolvashattam őket. :)
    A kérdés-válasz tök jó ötlet, bár én nem hinném, h aktívan részt vennék, de szívesen olvasom az ilyeneket, a többieknek mindig vannak jó kérdéseik, amik nekem eszembe se jutnának.
    De ígérem, ha eszembe jut egy kérdés, azonnal írok. :)
    Pusz

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Köszönöm, hogy jeleztél. :)

    Nemsokára (amint kész lesz) felteszem az E.J.-s novellát. Csak nagyon lassan haladok vele... sokkal lassabban, mint terveztem.

    Hamarosan jön a Tündérmesém új (első) fejezete is... 1-2 nap kérdése már csak.

    Oksa, nekem az is elég, ha tudom, hogy elolvasgatja valaki :) (Meg persze azért 1-2 kérdés legyen). Csak annak nem sok értelmét látnám, hogy írogatom, azt senki rá su fütyül. De akkor téged is "jelentkezőnek" veszlek :D

    Pusz: Stigu _@/"

    VálaszTörlés