Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. november 16., kedd

Tündérmesém ELSŐ fejezete!Sziasztok!


VÉGRE!!! VÉGRE!!! VÉGRE megérkezett a Tündérmesém első fejezete!!! :))

Nem akarom másokkal mentegetni magam, mert én is nagyon-nagyon lassan írtam meg a fejezetet... :) De most itt van! :) Lehet olvasni! :)


Aby Frantic Love-ját is tessék olvasni hozzá, mert ugye együtt az igazi! :))


A következő fejezet ígérem, hamarabb fog jönni, csak most én is szeretnék még 1-2 novellát befejezni, és Aby is vizsgázni, szakdolgozni, stb. fog, de próbálunk emberi időben összehozni valamit. Annyira sokat biztos nem kell majd várni, mint az első fejezetre. :)Ezen kívül még mindig érdekelne a véleményetek az INTERAKTÍV BESZÉLGETŐSAROKKAL kapcsolatban... már páran jelezték, hogy érdekelné őket, de az elindításához még elég kevésnek érzem a "jelentkezőket".

Szóval valamilyen formátumban, akárhol JELEZZETEK, hogy tudjak dönteni róla! :)Közben készül már az új F.M. novella, E.J. történetecskéje. Kissé lassan haladok vele, de biztosan. :D
Jó olvasást a Tündérmesémhez, és várom a véleményeteket! :))Pusz: Stigu
_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése