Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. november 23., kedd

Aposztróf Kiadó Novelláskötet - DIMENZIÓKSziasztok!Nos, háttér még mindig nincs. Hétvégéig várunk, hogy hátha befejezik a karbantartást a Képhoston, aztán ha nem, akkor valami áthidaló megoldás után nézünk.


Viszont a jó hír, hogy megvan az Aposztróf Kiadó novelláskötetének a címe, amiben az én egyik novellám is benne lesz (és Abyé is). :) A címe: Dimenziók


Itt meg lehet lesni, ha valaki kíváncsi rá:

http://www.aposztrof.hu/hu/novellapalyazat
Egy kicsit a frissekről:


Az E.J.-s novella kész van már. Egyenlőre megvárom, amíg a hátterek helyrejönnek, és csak utána teszem fel. De akkor rögtön, mert az írás már rögtön-feltehető állapotban van. :)


A Vérvörös szerelem felrakásával szerintem megvárom a szünetet, hátha akkor már fogtok írni nekem rá véleményt, mert lesz rá időtök. :)


Sajnos a Tündérmesémhez nem érkezett még elegendő számú vélemény (eddig 5 jött, még kb. 5 kellene...), úgyhogy egyelőre nincs még kiegészítő novella, pedig egy szép, túlfűtött kis iromány... :DLenne még egy kis közvélemény kutatásom, hogy kit érdekelne egy BUROK novella?? Én mindenképpen meg fogom írni, már csak Aby miatt is, meg azért is, mert nagyon szeretném.

Nem tudom, hogy itt lenne-e rá érdeklődő, olvasta-e valaki a Burkot, hogy feltegyem-e ide?


Plusz még mindig érdekelne, hogy az Interaktív beszélgetősarkot megnyissam-e?

Aki nem tudja, miről lenne szó:

Írnék egy bejegyzést KÉRDÉSEK-VÁLASZOK címmel ide a Főblogra, ahová hozzászólás formájában mindenféle kérdést fel lehetne tenni a történetekkel kapcsolatban (frissek, mi-miért-hogyan?, bármi olyasmit, ami izgatja a fantáziátokat).
Én pedig napi-kétnapi rendszerességgel (ahogy ráérek) válaszolnék rájuk, sőt talán még 1-2 plusz érdekességet is leírnék.

http://stigabiga.blogspot.com/2010/11/interaktiv-kerdes.htmlNo, holnap HP és a Halál Ereklyéi premier éjfélkor. :) Már alig várom. :)


Legyetek jók, ha tudtok; szerezzetek be téli csizmát, mert a hétvégén elvileg jön a hó! :)

Pusz: Stigu

_@/"

2 megjegyzés:

 1. Szia Stigu!

  Én nem olvastam a Burkot, de Tőled bármilyen novellát nagyon szívesen olvasok.
  Puszi: Judit

  VálaszTörlés
 2. SZia!

  Köszi, hogy írtál :) És a "biztatást" is :) Akkor majd talán fog érkezni Burkos novella is.

  Pusz: Stig _@/"

  VálaszTörlés