Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!Jó olvasást, keltsük életre a mesét!Stigu _@/”
2010. november 25., csütörtök

Újabb FM novella - E.J. átváltozásaSziasztok!


Végre helyreálltak (helyrehoztuk) a háttérképeket a blogokon. :) Nagyon örülök neki, mert már eléggé pipa voltam, hogy mi lesz itt most. De megint lehet nézegetni a szép képeket. :D


Nos, ami fontosabb:

Újabb Full Moon novella érkezett, a címe: Új nemzedék


A novella E.J. első átváltozását, bevésődését dolgozza fel. Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. :)


Ehhez kapcsolódóan várok vélemény formájában ötleteket, hogy mit, milyen háttértörténeteket szeretnétek olvasni még a Full Moon-ból, mert kifogytam az ötletekből. De ha nektek van még olyan, ami égető hiányt okoz a lelketekben, akkor nyugodtan írjatok, hogy mire vagytok kíváncsiak, és ha megfog az ötlet, akkor azt is megírom. A véleményeket várom ide, vagy a Full Moon-ra is (de akár Facebookra, vagy a chatboxba, vagy e-mailben is írhattok).Ezen kívül még mindig várom a véleményeket, hogy érdemes-e megnyitnom a "Beszélgetősarkot".
Szerintem a történetekkel kapcsolatban elég sok kérdés lehet, pl. ehhez az új novellában biztos vagyok, hogy lesznek sötétebb foltok. :)

Szóval várom a lelkes kezeket a magasba... :)Nem is szaporítom tovább a bejegyzést; jó olvasást a novellához, és várom a véleményeket!


Pusz: StiguP.S. A Tündérmesém első fejezetéhez még olyan 4 vélemény kellene, hogy feltegyem a kiegészítő novellát. Hajrá, hajrá!!

_@/"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése